A4 pris: 250,- kr.

fra Lynæs havn

julemænd på bakken d.21.07.2016 A4 pris: 250,-

Jeg, er i dag 74 år, og har fotograferet lige siden jeg fik mit første kamera, et "Agfa klik klak" og det blev så efterfulgt af et "Kodak Brownie" og sådan gik det så langsomt fremad med et lidt bedre app. hver gang,og som tiden er gået er jeg i dag den lykkelige ejer af et Nikon: D80 og et D5200, og herfra drømmer jeg så videre.

Hele processen med selv at frembringe billeder (sort/hvide) startede med , at jeg havde en lille træramme , hvori jeg lagde fotopapiret først og derefter negative 0g lukkede så rammen, og når det var solskinsvejr så gik jeg ud ug lod solen belyse negativet i ca. 7 sekunder og derefter ind og fremkalde og fiksere "billedet"for til sidst , at skylle det, alt sammen i det "mørkelagte køkken, var det ikke solskinsvejr udenfor så brugte jeg en pære (lampe) .

Derefter kom der et rigtigt forstørrelses app., som jeg virkelig har nydt at bruge i rigtigt mange år, i dag bruges computeren med diverse hjælpeværktøjer.


Jeg har haft udstillet mine billeder såvel i Skovlunde, på Amager og i Jylland. 


Skulle der være nogen der var interesseret i at købe et el. flere af mine biller så er den mest alm. størrelse A4 (i ramme)


Er der noget du vil spørge mig om, kan jeg kontaktes på e-mail:

mikkis@youmail.dk  eller på tlf. 28861022.


hilsen

Bent Christian Mikkelsen 

Nyeste kommentarer

03.10 | 07:29

Kære Kisser..forsøgte at MAILE til dig ..men den gik ikke igennem 🤨 har du en ny mail adr?

03.01 | 13:03

Både landskabets poesi og farverne i billedet på denne side taler til mig og gør mig nysgerrig på dine andre værker. Hvor kan jeg se flere?